söndag 20 september 2009

Unz untz untz och krocket!

Bulgur, halloumiost, fetaost, oliver, aioli! Göttigt!

Festfin! Utstyrsel: sammetsklänning-weekday, nya skärpet-monki, chanelstrumpbyxorna (vita på baksidan)-lindex, klackar-din sko

Krocket i parken. Sköna söndag!


Utstyrsel en fin söndag: linne, kofta, nya kjolen-hm, strumpbyxor-lindex, skor-bianco, väska-ragtime


Det blev en rejäl måltid igår. Ofantligt mätt!
På kvällen kom syster över. Vi drack vin och you-tubade eurotechno och Britney. Sen gick vi till Jonas på förfest. Lyssnade på indiedängor och drack mer vin. Och det viktigaste: Rasmus var där! Fint att träffa honom igen. Hela gänget drog därefter till Inkonst och The Rumble. Unz untz untz! Otroligt bra! Det fanns vissa planer på att fortsätta dansandet på Etagé, men det var nog likaväl att det inte blev nåt av det... Promenerade hem i strumplästen, eftersom jag var så väldigt trött i fötterna. Och lyckades undvika att få en endaste glasskärva i tassarna!

Idag sov och latade vi oss länge länge. Sen gick vi till Pildammsparken och anslöt oss till Rasmus söndagshängande vänner. Det spelades krocket, drack folkis, åt chips och hade det oförskämt fint!

Ikväll harRasmus farit hem igen. Jag har slappat framför datorn och sms:at flitigt med R. Skulle tvättat, men det glömde jag fullständigt av. Suck! Högen är enorm. Det får väl bli någon kväll i veckan. Just det, ny vecka i antågande. Hoppas den blir bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar