torsdag 10 november 2011

Galenpanna, höstlöv, drinkar och Jack







Fredag: spelfesten hos Titti och Fredrik. Jag är fruktansvärt dålig på galenpanna, men dessto bättre på "tjej-tp". Hm. Himla trivsam kväll tillsammans med sådana där smarta och roliga människor. Gillart!

















Lördag: kära syster och Aske kom över till mig och hjälpte till att fixa lite grejer i mitt hem, som att hänga upp tavlor och sånt. Och slappa på soffan. Sedan gick vi ut på gården och arbetade i solen. Fick därpå belöna oss med vietnamesisk tack-away. Mums!

På kvällen var det förfest och efterfest hemma hos Fatuma och Karl. Och däremellan en liten sväng till gamla debban. Det var en finfin afton, med drinkar, dans och göttiga människor.





Sweetigaste Evelina-minerna!



Söndag: tröttmössan var på, men det blev en högst angenäm latdag. Började med brunch på Café Ceder och därefter soffhäng och Livet från den ljusa sidan (ljuvlig liten film, med grymmaste skådisarna).

En alldeles utmärkt Londonvecka som något överraskande visade sig följas av en lika utmärkt helg. Lyxen! Och nu är det snart helg igen och den ska bli minst lika bra. För Emmeli kommer till stan. Tjohoo!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar