söndag 24 januari 2010

Utgångar!

Glada töser på Belle Epoque!





Muskelmannen livar upp var fest hemma hos Emmeli!


I onsdags stack jag hem till Emmeli och snicksnackade och drack folle tillsammans med henne och Adam. Sedan vandrade vi vidare till Babel och lyssnade på poppig jazz. Det var bra! Och så himla skönt att för en gångs skull lämna soffan därhän och hitta på något kuligt mitt i veckan.

I fredags var det dags att kolla in Belle Epoque. Det har funnits ett tag, men det har aldrig blivit av med ett besök tidigare. Det var hippt som tusan, men himla fint och mysigt! Vilket dock inte alls syns på mina bilder, från vårt lilla hörn. Dit ska vi i alla fall igen. Och helst ska vi äta efterätt då och gärna få ett lite bättre bord. Iofs ska man nog vara tacksam om man får ett bord överhuvudtaget, poppis ställe det där minsann.

Igår fanns det inga planer alls. Ett tag lutade det mot tv-kväll. Men både Emmeli och jag blev rastlösa, så vi bestämde oss för att lite KB kan ju inte skada... Tillsammans med Catherine och hennes kompis Ida hade vi lite förfest och sedan drog vi iväg på mingel i baren och dans dans. En förträfflig kväll i all sin enkelhet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar