torsdag 27 augusti 2009

Fullt upp!

Josse och Aske busar. Går inte att få en osuddig bild på honom, eftersom han inte är still en sekund...
Dagens matlagning:
Linssoppa


Vegetarisk köttfärspaj


Kladdkakemuffins
Det är mycket nu. Mycket jobb, mycket att fixa hemma. Inte mycket blogg därför.

Igår gjorde jag viktiga saker som betalade räkningar och ringde samtal. Och så mindre viktiga, men desto roligare saker. Som att gå en sväng på stan och sedan fika tillsammans med Emmeli. Kul! Slutade dagen med att somna på soffan.

Idag på förmiddagen var det full skrikfest på jobb. Både gamla och nya barn tog i för kung och fosterland... Tack och lov inte samtidigt (hela tiden iaf) och med olika intensitet och volym. Trött i huvudet blir man, men man njuter av den ljuvliga tystnaden efteråt iaf. Haha!

Efter jobbet har jag vart duktig. Handlat mat, städat och lagat mat. Ska ha middag här imornkväll. Kommer ha tillräckligt att göra imorn eftermiddag, så det är bäst att förbereda det viktigaste redan idag.

En stund ikväll kom Josse och Aske på besök också. Han blev alldeles uppeldad och vild, men är himla mysig ändå. Och så kissade han tre gånger på golvet... Lille valpen!
Imorn är det öppning. Igen! Tredje gången på drygt en vecka. Jag som inte ens öppnar egentligen. Så nu är det dags att sova. Upp om fem timmar.
Puss och godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar