måndag 22 november 2010

Bästa sortens lördag!

Torsdag till söndag bodde Emmeli hemma hos mig. Hur mysigt som helst! Som att vara sambo igen. Så härligt att komma hem till en lägenhet där lamporna var tända och någon sa hej och hade köpt chips och pepparkakor för att göra en glad. Saknar det där ibland.
I lördags var det min tur att vara snäll, så jag stekte pannkakor till min kära sambo och mig. Och så tittade vi på massor av Vänner-avsnitt och ett gäng dåliga filmer (tex Dirty Dancing 2, ujuj). Otroligt lat och skön eftermiddag.

Emmeli var iväg och träffade sin syster en stund. Maria hade just varit i Japan, så Em kom hem med finfina presenter. Som det här knasiga godiset, som ser ut som små flickor klädda i kimono...


Efter många timmar på soffan var det dags att göra iordning sig och smutta på en smaskig öl.

Johanna kom över och vi tokpeppade för kvällens stora begivenhet: Håkan Hellström-konsert i Lund!

Håkan var ju som väntat alldeles fantastisk! Han förtjänar så klart ett eget inlägg, så imorgon kommer en bildkavalkad. Fina fina Håkan!

Glada glada glada var vi i alla fall!

Efter konserten for vi tillbaks hem till mig för utvärdering och ostmackor och öl/vin.

Johanna blev trötter, men Em och jag kände att vi hade mycket kvar att ge. Så vi stack till kb och dansade rumpan av oss på ett kaotiskt dansgolv. Där hände som så ofta lite allt möjligt som inte passar att förtälja i denna blogg. Men kul var det! Och trött i benen var jag när det var dags att traska hem vid fyra-tiden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar