torsdag 1 mars 2012

Melonstrumpor, pasta, omelett och krispig sol

En bra dag börjar med att man gör stan med sina bästa personer. Som tex sin bästa syster och sin bästa pojkvän. Där gör man massor av inköp. Men inget kostar mer än 59kr! Då känner man sig nöjd och glad i shoppinghjärtat. Det blev: en murgröna på Oasen, korgar och sugrör på Lagerhaus, hårspännen och strumpor på Monki, solglasögon på Indiska, nagellack på Åhléns och inte minst en pennkjol från 40/50-talet på Humana. Hela 20 kr fick jag offra för den. Tjoho! Sedan blev det mellis och vila på soffan.

På kvällen traskade jag hem till Emmeli på systermiddag. Hennes fina och mycket gravida syster Maria var där och så min alldeles egna syster då så klart. Vi åt smarrig pasta med grönsakssås och maaassor av parmesan. Och sedan svullade vi jordnötsringar och chips och diskuterade dejtingsåpor och politik tills vi håll på att somna över bordet.





Efter lång sovmorgon fixade Kalle till en alldeles magnefik omelett, som hade ungefär allt man kan önska i sig; ägg, svamp, tomat, avocado, mozzarella... Ahhh!



Resten av dagen gick jag väldigt långt i solen med Emmeli, åt kinamat och försökte bota förkylning meddels slappande på soffan.

Två rätt så himla perfekta dagar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar