tisdag 8 juni 2010

Åh, helgen!

I fredags begav jag mig till parken så fort jag bara kunde. Där var pojkarna mitt uppe i en hetsig krocketmatch. Jag slog mig ner i gräset med en öl och arbetade på solstinget.
Tills slut vann Bjarne och vi fick gå och äta middag på Indian Haweli. Efter lite efter-maten-vila blev det socialiserande på Debasers uteservering för hela slanten. Ungefär så fin som en fredag kan bli!


På lördagen åts det pizza och promenerades runt halva Malmö. Nere vid Ribban var det semesterfeeling och jag fick dricka mycket vatten för att benen inte skulle vika sig av värmeslag. Kändes gött att göra något mer åt det nyttiga hållet några timmar av helgen i alla fall. Resterande tid gick ju åt till betydligt mer hedonistiskt leverne.

Den snyggaste systern jag vet!

Glada lilla jag!

Utstyrsel: klänning-reko, deadem-glitter, väska-monki, skor-bianco

På kvällen var det party med flickorna. Vi började hos Emmeli och sedan vidare på Debaser. Igen, jag vet. Så trivsamt bara. Och med olika vänner som alla vill gå dit. Men herregud vilken fantastiskt rolig kväll det blev. Långt uteserveringshäng med drinkar, span och prata prata prata. Därefter så otroligt mycket dans! Dj:arna spelade verkligen våran playlist och vi dansade och svettades och hade så himla kul!

Johanna, syster och Maria är tramsiga och fina!


Johanna och jag sportar våra skodon. Johanna satsade på det moderiktiga gipset, tack vare en spricka i foten. Jag nöjde mig med ett par sandaletter. Jo visade också på stor karaktär genom att dansa hela natten trots denna något klumpiga accessoar.

Evelina och Emmeli.

Söta!

På söndagen var det fortfarande lika mycket sommar och det fanns bara en sak att göra. Picnic i parken. Handlade yoghurt, jouce, bröd, kräftröra, kanelgifflar och vindruvor, placerade oss på en filt, smällde i oss en massa mat och läste tidningar. Skön eftermiddag, om än offantligt pms:ig. Så kan det vara ibland. Middag på thaiställe gjorde mig dock till en behagligare individ och kvällen vigdes sedan åt soffmys.
Himla bra början, himla bra mitt och himla bra slut!


Ibland är de bara så där helt fantastiskt fina, de där helgerna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar