måndag 7 februari 2011

Göteborg

I lördags började jag dagen med en rejäl frukost. Jordgubbskräm, äggmackor, ost, jouce och kaffe. Mmmmm!
Sedan bar det iväg på roadtrip igen. Efter en timme eller så var vi framme i kära Göteborg. Jag mötte upp Rasmus och vi gick genast och käkade indiskt. Av någon anledning är indisk mat mycket godare i Göteborg än Malmö, så det stod på min att-göra-i-Gbg-lista.
Efter en väldigt smaskig lunch vart vi helt mätt-trötta och var tvungna att gå hem och kolla på naturfilm.
Inspirerade begav vi oss sedan ut på promenad runt Slottsskogen. Tittade på de sorgsna pingvinerna i deras slitna lilla hus och på svårfotograferade sälar. Inte direkt någon David Attenborough...


Tillbaka i boet fortsatte vi kolla på Davids äventyr bland grodor och krokodiler och sköldpaddor, följt av en större mängd 30 rock-avsnitt.

Framåt kvällen var det dags för nästa punkt på min to-do-lista: dricka öl på Skål. Det var skoj! Som synes.

Söt Karin!

Sedan gick vi på hemmafest och pratade om att screena facebook-vänner, om vart vi ville gå och dansa och så skrattade vi hejdlöst och självgott åt små pretantiösa kids. Det var också skoj.


Tills det blev tråkigt. Då struntade Rasmus och jag raskt i allt som hade med dans att göra och gick och köpte Göteborgs bästa nattamat istället. Crepes! Ost och spenat och svamp och pannkaka. Halleluja! Sedan drog vi hem och tittade på hysteriskt dåliga melodifestivallåtar och ännu mer 30 Rock.

På söndagen vaknade vi upp pigga och hungriga, så vi tillagade oss en ambitiös frukost. Scrambled eggs, macka med skagenröra och ost, fil med fruktsallad, jouce och kaffe. Ooooootroligt gott! Så vi åt frukost och kollade på How I Met Your Mother hela dagen, tills jag var tvungen att hoppa in i en bil och fara söder ut igen.
På vägen hem stannade vi åter hos föräldrarna och fick oss en trerätters måltid, bestående av diverse fisk och skaldjur och chokladpannacotta. Alltså så mycket god mat den här helgen. Lyckan!
Så himla fina dagar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar