söndag 31 juli 2011

Carib Kréol






Middag på Carib förra lördagen, där det gratulerades födelsedagsbarn och till giftermål och var allmänt festligt. Smarriga drinkar, urgod och supermättande mat och fina töser som sällskap!

torsdag 28 juli 2011

Ballongfesten!













Mästerfotograf: Evelina Franzén!

tisdag 26 juli 2011

Ännu en randig en


Randiga tröjor alltså! Vill hädan efter endast klä mig i sådana. Den senaste att ansluta sig till samlingen är en färgglad en, som jag redan håller så kär så kär.
.
Utstyrsel: tröja+klänning+skor-hm, kavaj-vero moda.

söndag 24 juli 2011

fredag 22 juli 2011

norge

Idag skulle jag lägga upp ett sånt där inlägg där jag står och posar i någon lagom tjusig mundering. Men så blir det inte. Med tanke på de fruktansvärda händelserna i Norge så kändes det bara alldeles förjävla banalt. Nä, det går inte att blogga om något annat heller. Alldeles för galet det som hänt.
Dessutom, en kompis bor i Oslo för tillfället. Jag hoppas innerligt att hon är ok.
Kram och godnatt!

onsdag 20 juli 2011

Sooo Last Week


















- På måndagen var det en alldeles perfekt ljummen sommarkväll och Emmeli och jag gick en skönt långsam kvällspromenad med Aske.
- På tisdagen tvättade jag. Oerhört spännande.
- På onsdagen hade vår nya bokklubb möte hemma hos mig. Det var tillverkning av tjusiga medlemskort, utdelning av första boken samt te och mazariner. Ljuvligt!
- På torsdagen jobbade jag sista dagen innan semestern. Klockan 16.00 var jag en mycket lycklig människa! Inledde semestern med att fara hem till T och F där jag fick mellanmål, låg på sängen och internettade medan T städade, pratade om allvarliga och totalt oallvarliga saker samt åt tacos. Senare mötte jag upp mina två favorit-E:n på debban och vi hade en fantastiskt fin poptorsdagskväll.
- På fredagen hade Emmeli och jag myyyysdag. Vilket innebar hemgjord pizza, Titanic, coca cola och chips med dipp. Filmen var lika bra som för femton år sedan. Ah, nostalgin! Det går ju liksom inte att motstå Leo och Kate. Och gudars vad pizzan blev god!
- På lördagen gick jag långpromenad med Aske och läste bok på syrrans balkong. På kvällen käkade vi smarrig pastasallad och var på drinkkväll hos T och F. Fastnade djupt i You Tube-träsket, särskilt hos Lonely Island.
- På söndagen gjorde jag ärenden, tvättade ännu mer, städade som en tok och packade resväskan.
Och så var den veckan över och så drog jag till landet och så var semestern verkligen här!