lördag 31 juli 2010

Pepp

Fixar och donar inför kvällens födelsedagspartaj. Dags att måla naglarna, dansa lite töntigt till den här biten och sedan dagens svåraste: välja klänning. Börjar allt bli rysligt festpepp!

onsdag 28 juli 2010

På landet


Yoghurt och musli och kaffe och pannkakor till frukost. Älskart!

Göttig kvällsmacka, med räkor, ägg, tomat, avocado och majonäs!

På altanen med en halvdålig bok

och en kopp kaffe

spenderade jag den mesta tiden



Härlig cykeltur!



Och så var jag så himla duktig och var ute och sprang varannan dag. Nöjd!


Smaskig falafel i pitabröd


Sjukt nöjd med den här potatissalladen, med vårlök, tomat, oliver, fetaost och rosmarin. Åh, gottigt!

Middag med föräldrarna och deras vänner


Cava!


Bakade småkakor

Underbart med semester!

tisdag 27 juli 2010

Hem

Innan semestern längtade jag något gräsligt efter att få åka ut på landet och bara slappa i en vecka eller två. Eller alltid. Tröttheten var stor. Både i kropp och själ.
Nu har jag vart på landet i en vecka och två dagar och det har varit underbart och rastlöst och underbart om vart annat. Men idag ska jag åka hem till mitt egna lilla hem och jag längtar så jag håller på att gå av. Min lägenhet, min gata, mina parker, mina uteserveringar, mina käraste VÄNNER. Åh, vad jag saknar dom sötnosarna!
Känner mig löjlig, eftersom det ändå bara handlar om nio dagar. Men så kan det vara. Ska packa min väska och sedan åka och leka med min vän Linda, som just flyttat hem från Brasilien. Det ska bli skoj! Sedan hoppas jag innerligt att sj är snälla och låter mig komma HEM.

Förresten lär jag sakna landet igen om en vecka eller så. Men då far jag hit igen. Ambivalensen. Nåja.

Puss

lördag 24 juli 2010

XXXO

Det här är ju bara vansinnigt bra! Jag sjunger och dansar som en tok!

onsdag 21 juli 2010

Då var det avgjort!

Broken Bells
The Drums
Girls
Håkan Hellström
Jens Lekman
jj
La Roux
Lykke Li
M.I.A
Mumford & Sons
Pavement
The Radio Dept.
Vit Päls
The XX

Ok, jag måste på Way out West i år.

Johannas födelsedagsfest!

Fina värdinnan och fina födelsedagsbarnet
Öppna paket

Mingla


Grilla korv

Team Jacob

Team Edward

Kubb

Rygg mot rygg




Singstar



Frågesport

Sedan bar det av tillbaks till storstan för dans dans dans.
Hej och hå vilken helkväll!
Och för övrigt vann så klart team Edward. Tjoho!

måndag 19 juli 2010

Cykel, hav och sol!



I fredags cyklade jag ungefär sex mil. Duktigt, måste jag säga!
Först till och från jobb, sedan till och från Klagshamn. Där hade vi picnic, badade (så varmt!), lyssnade på musik och tittade på en fantastiskt fin solnedgång. Himla fint och mysigt!

Vad som ljuder över semesteridyllen idag!


Lyssna på den här låten! Så bra bra bra! Håret på armarna ställde sig upp av förtjusning av den här underbara lilla popdängan! Åh åh åh!

söndag 18 juli 2010

Oj,

vad frånvarande jag varit här på bloggen! Men jag har också varit väldigt närvarande i verkligheten. Och det är väldigt bra tycker jag. Fina dagar har det varit, återkommer snart med rapport.
Nu ska jag städa banne mig!

torsdag 15 juli 2010

Ljuvligheter!

Sommar är underbart! Kanske inte en nyhet, men ibland måste jag nästan nypa mig i armen när jag tänker på hur bra jag har det. Igår var det bad vid Ribban, öl på bryggan och sedan film. Såg Youth in Revolt. Rolig, quirky och bra bra! Och Michael Cera alltså. Fin pojk!
Ikväll gick jag långpromenad med syster och Aske och sedan kilade jag iväg till Emmeli för rosé, popcorn, jazz och beundran av ny, fin hatt.
Sweeet!

Himla himla fina Em!

tisdag 13 juli 2010

Vattenspridare och öl

Igår var det den varmaste jobbdagen jag någonin varit med om! Svetten lackade kan man minst sagt säga. Allt gick så långsamt det bara kunde och man fick hälla i sig vatten för att ens orka stå upp. Det som räddade dagen var att jag fick leka i vattenspridaren (dock ej naken som barnen...) och på kvällen fick jag trampa bort till Nyhavn för en öl med Emmeli och Evelina. Så det blev en bra måndag ändå!

Utstyrsel: shortsdress-indiska, solglasögon-topshop, sandaler-nilsons

måndag 12 juli 2010

En natt och en dag

I lördags vart det intensiv förfest med Emmeli och Johanna. Därefter begav vi oss till Debban och mötte upp skojsiga människor. Kvällen gick i 150, men kul var det!


När det är tropisk värme på nätterna går det liksom inte att försöka se snajsig ut. Fick bli linne, shorts och klackar. Och så premiär för ugglan. Så söt!
Från HM, by the way.



Igår ignorerades det fina vädret och dagen spenderades istället med att sova, äta ägg och se på film med slitet sällskap. Ganska gött ändå. På kvällen brakade stora åskovädret loss, men solen kunde tydligen inte riktigt ge sig ändå. Dagen avslutades med VM-finalen och jag somnade på soffan i ungefär 75:e minuten.
En klassisk högsommar-i-Malmö-helg. Bad och solande på Ribban, häng i Folkets park, party på Debban och seeg söndag. Åh, så bra man kan ha det!