torsdag 29 oktober 2009

Utdrag från en vecka i slutet av oktober.

Lagade mat.

Pasta med oliver och svamp. Och ett glas mjölk.

Chokladboll(ar) till efterrätt.

Tisdagsutstyrsel: top+bälte-hm, jeans-cheap monday.

Torsdagsutstyrsel: mössa+vantar+leggings+strumpor+kofta+klänning-hm, kappa+skor-monki, sjal-indiska, väska-missragtime.


Torsdagsaktiviteter: snabbtur på Mobilia och fika med syster.

Presenter till föräldrarna samt ett kort med grisar på!
Både mamma och pappa har nyligen fått nya jobb och de håller precis på att flytta från staden jag växte upp i till vår gamla sommarstuga, nu mer ombyggd till villa. Det är sällan man (jag) ger sina föräldrar den uppskattning de förtjänar, men nu ska de allt få var sin liten present. Det är ju för tjutton den mest omvälvande tiden i deras liv sen de fick barn, skulle jag tro.
Min kära mor och min kära far är så bra så bra och jag är så glad att det händer roliga och spännande saker i deras liv!

Koma och katter.


Den här veckan har vart rätt trevlig på jobb. Men på kvällarna har jag mest vart ett litet spöke.
Imorn ska jag i alla fall vara lite social. Utan att få betalt för det.

Idag var det vindstilla ute. Det händer kanske en dag per år i den här vrån av världen. Nästan läskigt. Och så såg jag svarta katter passera över gatan framför näsan på mig vid två tillfällen. Mer läskigt. Jag sa tvi tre gånger per katt och hoppas på det bästa.

tisdag 27 oktober 2009

Halloweenfest!

























Härlig härlig hemmafest hos Johanna, Emmeli och Emma!

Utstyrsel: rosett+klänning+strumpbyxor-hm, kängor-scorett, väska-beyond retro

Helgdagar.

Så här fint var det på min gård i helgen.

kofta-esprit, blus+linne-hm, jeans-cheap monday


Pasta med lax och kall dillsås.

Totalsöndag!
mössa+leggings+strumpor-hm, kofta-bikbok, t-shirt-klänning-monki, stövlar-peperoni (systers)

I lördags var jag på jämställdhetsfortbildning på Hässleholms kulturhus hela dagen. Det var väldigt blandad kvalitet. Moderatorn var babblig och dålig på att hålla tider och en av föreläsarna var osammanhängande och troligtvis väldigt oförberedd. Men det var även en bra och intressant föreläsning med Ingmar Gens och en himla fin teaterföreställning. Inspirerande, lärorikt och roligt!

På kvällen var det halloweenfest, men det får ett eget inlägg.

Söndagen var en mycket typisk söndag. Sov oändligt och alldeles perfekt länge. Läste tidning i många många timmar. Tvättade. Lagade mat. Läste bloggar. Såg på tv. Skickade många många sms. The end. Men i en relativt nära framtid hägrar en ny helg!

It´s on!


Internet fungerar igen! Mitt liv har återvänt! Åh, så sorgligt. Dock inte mindre än sant.
Nu tittar jag på en alldeles underbar film, nämligen Rushmore.
Och så ska jag multitaska lite och uppdatera den här bloggen.

Teknikens under.

Mitt internet hemma funkar inte. Otroligt frustrerande! Jag som har så många inlägg färdiga i huvudet... Hoppas att det på något magiskt sätt har börjat funka igen ikväll, så att jag slipper ringa comhem. Stå i telefonkö och sen få frågan om man dragit ur modemet i tio sekunder, har ingen lust med det!

Nu ska jag gå på lunchrast!
Hörs snart hoppas jag!

fredag 23 oktober 2009

Slappefredag!

I boxarna fanns vårrullar och ris.

Sedan sov gästerna.




Syster provade kläder och Aske blev en smula uttråkad.




Skön fredag! Slutade jobb tidigt. Resten av dagen har jag spenderat med syster och Aske. Vi tog en inköpsrunda runt Möllan; främst godis och middag. Hem och käkade och viiiiiiilade. Förutom allt spring ut med vovven, som var hemskt kissnödig idag. Kollade Idol, Josse provade ut en outfit till morgondagens fest och nu slänger jag ett öga på Fight Club. Dags att nanna snart. Upp tidigt imorgon för en dag full av av aktiviteter. Pepp! Hihi!
Puss och godnatt

torsdag 22 oktober 2009

Genus-pepp!

Posigt värre!


Idag hade vi arbetsplatsmöte och jag höll i en genusövning med mina kollegor, för att starta upp ett mer aktivt jämställdhetsarbete på arbetsplatsen. Mina kära kollegor kan vara en samling svårflörtade damer emellanåt, så jag var en smula undrande till hur detta skulle mottagas. Till min stora glädje verkade de verkligen uppskatta det. Intresse, engagemang och skratt! Fint. Och jag fick applåder. Händer inte varje dag! Dessutom kände jag mig (mot förmodan) inte alls nervös utan trygg och säker när jag stod där och snackade och hade mig. Klarade även av lite kritiska frågor utan problem. Jag kan mitt jobb väl. Skön känsla minsann!
Så ikväll kan jag gå och lägga mig nöjd och glad!

Utstyrsel: kofta-bikbok, klänning+skärp-monki, leggings+strumpor-hm, skor-skorett.